emg home
RSS

Eurobank EFG po peti put dodeljuje školarine

09. jul 2010. | 14:59

Izvor: Emg.rs

Eurobank EFG dodeliće dodeliće po peti put 50 školarina u vrednosti od po 1.000 evra najboljim studentima završnih godina osnovnih i integrisanih  studija koji pohađaju državne univerzitete u Srbiji, saopštila je ta banka.Eurobank EFG školarina namenjena je svim studentima završne godine akademskih i strukovnih studija i studentima koji u školskoj 2010/2011. po prvi put ostvaruju status apsolventa.

Kandidati moraju imati prosek ocena preko 9,5, da pokazuju liderski potencijal, dobro poznavanje stranih jezika i interes za razvoj lokalne zajednice. Osim akademskih rezultata, nezavisna selekciona komisija će vrednovati i nagrade ostvarene tokom školovanja, kao i učestvovanje u vannastavnim aktivnostima, navedeno je u saopštenju EFG banke.

Procedura prijavljivanja odvija se na engleskom jeziku i vrši se isključivo peko interneta.


„Već petu godinu za redom, Eurobank EFG dodeljuje školarine najboljim studentima državnih fakulteta u zemlji. Do sada, ukupno je dodeljeno 1.300 jednokratnih školarina u ukupnom iznosu od preko 1,3 miliona evra, što Eurobank EFG školarine čini jednim od najznačajnijih projekata podrške visokom obrazovanju u Srbiji. Obrazovanje i ulaganje u mlade talente predstavlja našu dugoročnu posvećenost da ulažemo u razvoj srpskog društva“, rekao je Filipos Karamanolis, predsednik Izvršnog odbora Eurobank EFG u Srbiji.

Laureati će biti proglašeni na svečanoj ceremoniji u decembru.

Projekat ,,Eurobank EFG školarine’’ deo je sveobuhvatnog programa korporativne društvene odgovornosti Banke pod nazivom “Investiramo u evropske vrednosti“ koji je usmeren na podršku edukaciji, zdravstvu, inkluzivnom društvu i zaštiti životne sredine, u koji je do sada investirano više od  3,5 miliona evra.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Banke, Stipendije

Kompanije: Eurobank EFG


Unesite tekst komentara:

<<

06. septembar - 12. septembar 2010.

>>

Povezani naslovi