emg home
RSS

Uhapšen direktor agencije Stella travel international

13. avgust 2010. | 16:09

Izvor: Emg.rs

Policija je uhapsila direktora turističke agencije Stella travel international zbog prevare turista, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.Kako se navodi u saopštenju, direktor Edina Dž. (27) iz Priboja je osumnjičen da je od turističke agencije Top tours preuzeo 581.898 dinara za aranžmane šest putnika za Tursku i zadržao novac na računu agencije Stella travel umesto da plati usluge kompanijama u Turskoj.

Policija koja je hapšenje Edina Dž. obavila u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Prema saznanjima policije, navodi se u saopštenju, broj oštećenih građana je veći što će se utvrditi istragom, kao i iznos ukupne štete koju je klijentima nanela turistička agencija Stella travel international iz Beograda.

Turistička inspekcija Srbije je 6. avgusta zatražila oduzimanje licence beogradskoj turističkoj agenciji Stella travel international jer nije imala ugovor sa lokalnim partnerima o smeštaju turista u Turskoj i nije obezbedila putnicima smeštaj u Alanji i Kemeru.

Turistička inspekcija Ministarstva ekonomije Srbije je, kako se dodaje, podnela Tužilaštvu i krivične prijave protiv odgovornih lica u agenciji Stella travel zbog prevare i nesavesnog poslovanja. 

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Turizam, Policija

Institucije: MUP Srbije

Kompanije: Stella Travel International


Unesite tekst komentara:

15. avgust 2010. 20:17:28

| darka

0

ma dajte, molim vas. ovo dete ne moze sebe prevariti a ne drugoga. ko ga je postavio da stane ispred njega. treba naci pravu osobu, ovo dete je samo pokrice, mafie.

<<

13. decembar - 19. decembar 2010.

>>

Povezani naslovi