emg home

RSS

Dačić: Potraga za ukradenim novcem

10. april 2012. | 12:32

Izvor: Beta

Ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić rekao da kod šest uhapšenih zbog tzv. pljačke veka nije nađen novac, ali da se nada da će sledeći korak u tom slučaju biti potraga za ukradenim novcem.

Te osobe su uhapšene dok su se pripremale za novu pljačku u marketima DIS u Kragujevcu i računale su na 300.000 evra, kazao je Dačić. On je dodao da je organizator te pljačke više puta hapšen i da se protiv njega vode tri procesa za pljačke ukupno 1,2 miliona evra. Reč je o najopasnijoj grupi kada je reč o pljačkama, kazao je Dačić i dodao da su hapšenja sprovedena na više lokacija, od Zlatibora do Novog Sada.

Direktor policije Milorad Veljović rekao je sinoć da su pripadnici MUP-a uhapsili osobe osumnjičene da su u martu prošle godine učestvovale u pljački u Ustaničkoj ulici u Beogradu, nazvanoj pljačkom veka. Oni su osumnjičeni da su u martu 2011. automobilom sa uključenom rotacijom presreli transport s novcem, drugim vozilom blokirali saobraćaj, a potom uz pretnju automatskim oružjem oteli novac i pobegli u pravcu železničke stanice Prokop, gde su oba automobila zapalili.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

<<

11. jun - 17. jun 2012.

>>
PON
11
UTO
12SRE
13ČET
14PET
15SUB
16NED
17

Povezani naslovi