emg home
RSS
Preduzeće

Preduzeće, Broj 55-56, 15. decembar 2007.

Menadžeri

Vladimir Čupić

Predsednik IO Hypo Alpe Adria banke Vladimir Čupić proglašen je za bankara godine u izboru Ekonomist Media Group. Nagrada je uručena na svečanosti u hotelu Hyat, kojoj je prisustvovalo više od 200 zvanica, U konkurenciji za titulu bankara godine bili su i čelni ljudi AIK banke Ljubiša Jovanović, EFG štedionice Stavros Joanu, Banke Intesa Draginja Đurić i Raifeissen banke Zoran Petrović.

*

Branislav Grujić

Žiri za izbor Poslovnog čoveka godine, koji po tradiciji organizuje Klub privrednih novinara, odlučio je da nagrada i zlatna plaketa Poslovni čovek godine ove godine pripadne Branislavu Grujiću, predsedniku kompanije PSP - Farman. U obrazloženju se navodi da je Branislav Grujić jedan od najuspešnijih srpskih biznismena koji radi van Srbije. Predsednik je kompanije PSP - Farman iz Ženeve, čija je osnovna delatnost građevina.

*

Stajn Erik Velan

Generalni direktor kompanije Telenor, Stajn Erik Velan izabran je za novog predsednika UO Saveta stranih investitora. Velan je rekao da će novo izdanje Bele knjige, publikacije koja daje predloge za poboljšanje investicione klime, biti fokusirano na oblasti koje su od najvećeg značaja za strane investitore, kao što su infrastruktura, vlasništvo nad zemljištem i izdavanje dozvola.


Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unestite tekst komentara:

20. januar 2008. 20:23:07

| Milos Arsic

2

Mogli bi ste vise paznje obratiti na edukaciju studenata,a ne posle zavrsenog fakultete ili visoke skole da odbijate njihove zahteve za zaposlenje! Dozvolite da studenti u vasim ekspoziturama obavljaju strucnu praksu i sticu iskustvo u radu