Kako zaraditi na slavljima
Jedni slave, drugi zarađuju
Autor: Snežana Krivokapić
Za posao ketering posluživanja i igraonica za decu potrebno je registrovati firmu i zaposliti određeni broj radnika, dok se poslastičar, klovn, Deda Mraz i muzičar može biti samo periodično za Novu godinu, rođendan, proslavu firme, slavu ili svadbu. To može biti zanimanje koje ne traži prevelika ulaganja, a donosi dobru zaradu
„Osim što firme traže da ketering kuća pripremi hranu za njihove proslave, u poslednjih nekoliko godina, obični ljudi se sve češće odlučuju da im neko drugi pripremi hranu za slavu, godišnjicu ili Novu godinu, naročito kad očekuju između 40 i 50 gostiju“, priča Nebojša Tomić, suvlasnik ketering kuće Top Rest.
On dodaje kako ljudi često angažuju i konobara koji služi piće i pridržava kaput ili kuvara u autentičnoj uniformi koji objašnjava šta je na meniju.
Da biste pročitali besplatan članak, dovoljno je da imate otvoren osnovni nalog na EMG
Prijavite se svojim korisničkim imenom i šifrom da biste pristupili ovom tekstu.
Komentari (0)
Unestite tekst komentara: