emg home
RSS
Preduzeće

Preduzeće, Broj 55-56, 15. decembar 2007.

Kako zaraditi na slavljima

Jedni slave, drugi zarađuju

Autor: Snežana Krivokapić

Za posao ketering posluživanja i igraonica za decu potrebno je registrovati firmu i zaposliti određeni broj radnika, dok se poslastičar, klovn, Deda Mraz i muzičar može biti samo periodično za Novu godinu, rođendan, proslavu firme, slavu ili svadbu. To može biti zanimanje koje ne traži prevelika ulaganja, a donosi dobru zaradu

„Osim što firme traže da ketering kuća pripremi hranu za njihove proslave, u poslednjih nekoliko godina, obični ljudi se sve češće odlučuju da im neko drugi pripremi hranu za slavu, godišnjicu ili Novu godinu, naročito kad očekuju između 40 i 50 gostiju“, priča Nebojša Tomić, suvlasnik ketering kuće Top Rest.

On dodaje kako ljudi često angažuju i konobara koji služi piće i pridržava kaput ili kuvara u autentičnoj uniformi koji objašnjava šta je na meniju.


Da biste pročitali besplatan članak, dovoljno je da imate otvoren osnovni nalog na EMG

Prijavite se svojim korisničkim imenom i šifrom da biste pristupili ovom tekstu.

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me

Zaboravljena šifra?


Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Zabava, Ketering

Lokacija: Srbija

Ličnosti: Nebojša Tomić, Svetlana Tica, Mirjana Đurić, Damir Glušac, Pera Marić

Kompanije: Top Rest, Banik


Unestite tekst komentara: