emg home
RSS

Besplatni impulsi za potrošače

05. jul 2010. | 12:33

Izvor: Emg.rs

Mobilna telefonija Srbije i Banca Intesa predstavile danas novu platnu karticu, koja će građanima koji se odluče za nju u prvih šest meseci donositi bonus kredit za mobilni telefon u mreži m:ts.

Pri prvom plaćanju platnom karticom m:ts Banca Intesa dobija se bonus od 500 dinara, a u prvih šest meseci za svako plaćanje koje premašuje 2.000 dinara po 50 dinara dopune kredita za mobilni telefon u mreži Telekoma Srbija, odnosno 100 dinara za ukupna plaćanja preko 30.000 dinara u jednom mesecu i 300 dinara za iznose veće od 90.000 dinara.

Reč je o platnoj kartici koja pored uobičajenog načina plaćanja pruža mogućnost beskontaktnog plaćanja putem PayPass tehnologije. Trenutno u Beogradu oko 150 prodajnih mesta, od pekara do drogerija, ima PayPass čitače. Takođe, svi korisnici tih kartica automatski su registrovani i za uslugu mobilnog plaćanja kojim se u Srbiji za sad može dopuniti kredit za mobilni, platiti postpejd-račun ili račun fiksne telefonije ili naručiti dokumenta iz opština koje su u sistemu m-uprave.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

<<

13. septembar - 19. septembar 2010.

>>

Povezani naslovi