emg home
RSS

Krivična prijava protiv turističke agencije Conte

12. jul 2010. | 14:08

Izvor: Beta

Turistička inspekcija podnela danas nadležnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv beogradske turističke agencije Conte zbog sumnje da je prevarila turiste.

Grupa putnika iz Srbije koja je uplatila aranžman za odmor u Egiptu imala je problema sa smeštanjem u hotel 6. jula pošto agencija nije platila dug egipatskim partnerima.

Glavni turistički inspektor Stojan Arizanović izjavio je da je Turistička inspekcija završila svoj deo analize i predala slučaj policiji i tužilaštvu. "Jutros je upućen zahtev Ministarstvu unutrašnjih poslova, policijskoj upravi za Grad Beograd, Odeljenju privrednog kriminala da preduzumu sve neophodne mere", rekao je Arizanović.

On je kazao da je Turistička inspekcija dostavila policiji svu raspoloživu dokumentaciju o slučaju Conte i sva saznanja do kojih je došla kontrolom te turističke agencije.

"Građani na sajtu inspekcije mogu da nađu formular za prijavljivanje problema s turističkim agencijama i formular za podnošnje privatne tužbe građana protiv nesavesnih agencija", rekao je Arizanović.

Prema njegovim rečima, inspekcija je preko dežurnog telefona 24 sata svakog dana spremna da pomogne građanima u nevolji.

U Turističkoj inspekciji posavetovali su putnike da ne otkazuju aranžmane, jer u tom slučaju neće moći da naplate sav novac.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

<<

13. septembar - 19. septembar 2010.

>>