emg home
RSS

Zamenik generalnog direktora Srbijagasa automobilom usmrtio dečaka

24. avgust 2010. | 09:17

Izvor: "Večernje novosti"

Grad: Novi Sad

Zamenik generalnog direktora Srbijagasa Radoslav Vujačić svojim automobilom, vozeći pijan, usmrtio 15 godina starog dečaka iz Futoga, piše beogradska štampa.

Prema nezvaničnim saznanjima Večernjih novosti, Vujačić, predsednik Odbora Socijalističke partije Srbije za Južnobački okrug i predsednik Upravnog odbora Azotare u Pančevu, imao je 2,2 do 2,4 promila alkohola u krvi kad je automobilom naleteo na dečaka koji je vozio bicikl na Dunavskom keju u Novom Sadu.

Protiv Vujačića je podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i određen mu je

pritvor do 30 dana. Sudija Miroslav Alimpić je izjavio da je Vujačić vozio u stanju teške alkoholisanosti jer je imao više od 1,6 promila alkohola u krvi, pišu Večernje novosti.

U Srbijagasu su naveli da Vujačić nije vozio službeni automobil već privatni i da je od 20. avgusta na godišnjem odmoru i da će dalji koraci biti poznati posle istrage koju vodi policija.

Vujačić je, kako piše Pres, tvrdio da bicikl nije bio osvetljen i da ga zbog toga nije video na vreme.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

24. avgust 2010. 11:59:55

| sirotinja

4

Mislim da ce na kraju decak bitit kriv jer nije popio nista i nije sam naletio na kola....A gospodin ce izaci najdalje za 1 godinu ako uopste i dospe u zatvor...

24. avgust 2010. 16:34:28

| Ime

0

Vozaci gazi te bicikliste nijedan nije osvetljen,e moj direktore u firmi si bio nedodirljiv e sad ces celiju, a porodicu moje saucesce za tragediju.

<<

22. novembar - 28. novembar 2010.

>>