emg home
RSS

Dačić: Saradnja SPS i DS u interesu građana

24. septembar 2010. | 18:09

Izvor: Beta

Grad: Inđija

Saradnja Socijalističke partije Srbije (SPS) i Demokratske stranke (DS) nije ništa novo ni neobično kada se radi u interesu građana, rekao je danas u Inđiji prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SPS-a Ivica Dačić.

"Posle izgubljenih izbora pre deset godina, SPS je 2004. godine podržao vladu (Vojislava) Koštunice, a zatim 2008. smo napravili vladu sa DS i drugim strankama iz tog bloka", rekao je Dačić na otvaranju nove deonice regionalnog puta R-109 u Inđiji.

Prema njegovim rečima, SPS je pre deset godina izgubila na izborima, ali je taj težak period pomogao da se partija brže reformiše, da u nju dođu novi, mladi ljudi koji će raditi na ostvarivanju pravih ideja stranke.

Na današnji dan pre deset godina kandidat Demokratske opozicije Srbije Vojislav Koštunica pobedio je lidera SPS-a Slobodana Miloševića na izborima za predsednika SRJ.

Predsednik opštine Inđija Goran Ješić rekao je da SPS i DS u Inđiji uspešno sarađuju već osam godina.

"Ukoliko političari rade u interesu građana i za njihovu korist, nije bitno ko su partneri. Mi smo najboljeg partnera našli u SPS-u i naša saradnja funkcioniše bez problema i sukoba", rekao je Ješić.

U regionalni put R-109, koji povezuje autoput i industrijsku zonu sa centrom Inđije, uloženo je 650 miliona dinara, a put je dugačak 4,3 kilometra.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Stranačka saradnja

Ličnosti: Ivica Dačić, Goran Ješić, Vojislav Koštunica

Institucije: Demokratska stranka (DS), Socijalistička partija Srbije (SPS)


Unesite tekst komentara:

<<

20. septembar - 26. septembar 2010.

>>

Povezani naslovi

  • Vučić: Do kraja nedelje i sa DSS (VIDEO)

    14. septembar 2010. 14:09 |

  • Dačić: SPS je partija budućnosti

    17. jul 2010. 15:07 |

  • Dačić: Rešavanje problema na Kosovu vezano za status

    24. septembar 2010. 14:09 |