emg home
RSS

Program za top-menadžere iz regiona

25. septembar 2010. | 11:00

Izvor: Emg.rs

Grad: Drvengrad

Mokrogorska škola menadžmenta za sledeću godinu najavila program namenjen top-menadžerima kompanija iz regiona, u partnerstvu s francuskom poslovnom školom INSEAD.

Program Top Executive Progam for SEE Business Liders namenjen je direktorima, izvršnim direktorima i članovima upravnih odbora iz regiona, rekao je na forumu Vivaldi o ljudskim resursima Srđan Janićijević, osnivač MŠM-a i direktor konsultanske firme Komon Sens.

“INSEAD je jedna od najboljih poslovnih škola svetu za obrazovanje upravljača u privredu, a uslovi tržišta su takvi da ni u Srbiji ne možemo da se zadovoljimo nečim što je drugorazredno ili trećerazredno jer su uslovi tržišta to traže”, objasnio je Janićijević i dodao da je program namenjen menadžerima iz zemalja SFRJ i Bugarske.

Ako prvi, pilot-program, bude uspešan, Mokrogorska škola menadžmenta će pokušati da proširi saradnju sa INSEAD-om, kom je to prvi put da radi program namenjen menadžerima sa Balkana, dodao je Janićijević.

Sedmodnevni program će se odvijati tokom januara i marta, u dva intenzivna modula. Prvi će biti na INSEAD-u, u Fontenblueuu, u Francuskoj, od 24. do 28. januara, na engleskom jeziku, a za mart su predviđena još dva dana na Mokroj gori, 20. i 21. marta.

Rok za prijavljivanje je 10. novembar, a cena programa, ne računajući troškove puta i smeštaja, je 8.500 evra, bez PDV-a.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Menadžment, INSEAD

Ličnosti: Srđan Janićijević

Institucije: Mokrogorska škola menadžmenta

Kompanije: Komon Sens


Unesite tekst komentara:

<<

27. septembar - 03. oktobar 2010.

>>
 • Dogovoreni uslovi izručenja između Crne Gore i Srbije

  27. sep 2010.

  Podgorica, Beta

 • Dinar sutra slabiji za 12 para prema evru

  27. sep 2010.

  Emg.rs

 • Optužen zbog pretnje smrću učesnicima Parade ponosa

  27. sep 2010.

  Beta

Povezani naslovi