emg home

RSS

Odbornici kritikuju direktora zbog pretnji novinarima

07. april 2011. | 11:08

Izvor: Emg.rs

Grad: Gornji Milanovac

Odborničke grupe Demokratske stranke Srbije, Nove Srbije i Liberalno-demokratske partije kritikovale su danas direktora Javnog preduzeća za puteve u Gornjem Milanovcu Jovicu Carevića zbog pretnji novinarima.

U saopštenju LDP-a se navodi da će odbornici te stranke u Skupštini Opštine tražiti razrešenje Carevića zbog neprofesionalnog rada, sumnjivih kupovina i krađa vozila u preduzeću u kom je direktor i pretnji novinarima.

Šef Odborničke grupe DSS-a Dušan Đurović ocenio je u saopštenju da je napad na novinare vraćanje u tamu i prošlost i dodao da se ta stranka ograđuje od odborničke većine socijalista i demokrata koji su Carevića izabrali na funkciju.

Odbornici NS-a ocenili su da je zahvaljujući novinarima javnost saznala za sve zloupotrebe u tom javnom preduzeću i da bilo čija pretnja predstavlja ugrožavanje najveće demokratske tekovine.

Udruženje novinara Srbije najoštrije je osudilo Carevićev postupak i od nadležnih u Gornjem Milanovcu tražilo da ispita sve detalje i njegovo ponašanje.

Carević, predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije, pretio je juče novinarima jer su mu postavili pitanje o tužbi kojom njegov sin Marko Carević od Javnog preduzeća za puteve traži 560.000 dinara odštete.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Mediji, Stranke, Društvo

Ličnosti: Dušan Đurović, Jovica Carević, Marko Carević

Institucije: Demokratska stranka Srbije, Nova Srbija, Liberalno-demokratska partija, Socijalistička partija Srbije, Udruženje novinara Srbije

Kompanije: Javno preduzeće za puteve u Gornjem Milanovcu


Unesite tekst komentara:

<<

07. novembar - 13. novembar 2011.

>>

Povezani naslovi

  • Vučić: SNS će sarađivati i s PUPS-om

    10. oktobar 2011. 13:10 |

  • Drašković: Rezolucija 1244 je kamen oko vrata

    07. novembar 2011. 09:11 |

  • Osude napada na mladića u Novom Sadu

    02. novembar 2011. 09:11 |