emg home

RSS

Đjilas: Ne možemo sa SNS-om

05. decembar 2011. | 21:53

Izvor: RTS

Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio da DS počinje razgovore sa svojim sadašnjim koalicionim partnerima o zajedničkom izlasku na izbore i istakao da nikad neće praviti koaliciju sa Srpskom naprednom strankom.

"Demokratska stranka ima svoje koalicione partnere. Postoji jasna želja da s nama bude i stranka Rasima Ljajića. Počinju razgovori i videćemo ko će biti s nama", rekao je Đilas za RTS. Kao partnere DS-a s kojima će se razgovarati Đilas je pomenuo i Srpski pokret obnove Vuka Draškovića i Ligu socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka.

Upitan o saradnji sa Srpskom naprednom strankom, Đilas je rekao da DS ne može sa Srpskom naprednom strankom i da on nikad ne bi mogao u koaliciju s nekim ko na dnevnoj bazi govori neistine o njemu. Kritikujući SNS, Đilas je ocenio da je izjava da će ta stranka svoj stav o Kosovu saopštiti kada dođe na vlast neodogovorna i uvreda za narod koji bi trebalo za njih da glasa. "Izvolite, kažite šta mislite, a građani će reći da li veruju ili ne", izjavio je Đilas.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

<<

06. februar - 12. februar 2012.

>>

.

Povezani naslovi