emg home

RSS

Šutanovac: Ispunjena predizborna obećanja

17. mart 2012. | 10:20 16:28

Izvor: Beta, Emg.rs

Grad: Jagodina

Potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac rekao da je vlast na čelu s DS-om, uprkos ekonomskoj krizi, ispunila najveći deo obećanja od pre četiri godine.

"Obećali smo kandidaturu i izborili se za nju. Ništa nismo dobili na poklon iako su nas saplitali, na neki način, naši partneri u Parlamentu, koji bi trebalo, bez obzira na potrebu da dođu na vlast, da podržavaju Srbiju u vrednostima koji su neophodne za bolji život", rekao je Šutanovac.

Na obeležavanju 22 godine od osnivanja opštinskog odbora Demokratske stranke u Jagodini, Šutanovac je rekao da opoziciona Srpska napredna stranka nema jasan ekonomski program, niti se iskreno zalaže za priključenje Srbije Evropskoj uniji. "Srbija danas nema pravo da stane na pola puta, nema pravo da dozvoli da na devetogodišnjicu ubistva Zorana Đinđića u njegovu fotelju sedne Tomislav Nikolić", rekao je Šutanovac.

"Nemamo pravo da danas stanemo i da dozvolimo onima koji neiskreno podržavaju evropski put Srbije, da vladaju Srbijom. Ne postoji nijedna evropska orijentacija koja bi nam omogućila da budemo spokojni sa ekipom koja donosi avanturizam i nepoznanicu", rekao je Šutanovac.

 

Jorgovanka Tabaković: DS nije ispunio nijedno obećanje
Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Jorgovanka Tabaković izjavila je danas DS i njeni koalcioni partneri nisu ispunili nijedno obećanje dato građanima pre četiri godine.

DS nije ispunio obećanje o 200.000 novih radnih mesta. Tokom vladavine DS-a zatvoreno je više od 130.000 malih i srednjih preduzeća, a danas je nezaposlen svaki četvrti građanin Srbije, a svaki peti živi u bedi, navela je ona.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

<<

11. jun - 17. jun 2012.

>>
PON
11
UTO
12SRE
13ČET
14PET
15SUB
16NED
17

Povezani naslovi