emg home

RSS

Jovanović: Mora da pobedi velika ideja

25. april 2012. | 09:30

Izvor: Beta

Grad: Požega, Užice

Kandidat Preokreta za predsednika Srbije Čedomir Jovanović izjavio sinoć da na izborima mora da pobedi velika ideja.

"Vlast je teret ako ne znaš s njom da se nosiš. Ništa ne mogu da obećam, drugi su obećavali i lagali. Ja imam jednu obavezu, a to je da se, dok dišem i imam atom energije u sebi, borim za tu ideju", rekao je Jovanović na skupu u Požegi.

Jovanović je naveo da je Srbiji potrebna nova politika u kojoj ima mesta za svakog, i da je Srbiji potreban plan u kom će, prvi put u životu, biti jasno definisan prostor za svakog.

"Kao društvo danas nismo uspešni zato što ljudi statiraju u svom životu, što nisu u prilici da ga menjaju. Ako hoćemo da menjamo Srbiju, svako mora dobiti prostor za sebe u njoj. Priliku da jasno odgovori na nekoliko jednostavnih pitanja, koje su njegove obaveze prema zajednici kojoj pripada, prema ljudima do kojih mu je stalo, prema samom sebi", rekao je Jovanović.

Jovanović je u Užicu rekao da je crn život u Srbiji posledica loše politike i tumaranja proteklih dvadeset godina. "Naši životi se broje od rata do rata, od propale države do propale države", rekao je Jovanović i pozvao penzionere da glasaju za svoju decu tako što će poverenje ukazati Preokretu.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Izbori

Ličnosti: Čedomir Jovanović

Institucije: Preokret


Unesite tekst komentara:

<<

07. maj - 13. maj 2012.

>>

Povezani naslovi