emg home
RSS
Preduzeće

Preduzeće, Broj 83, 15. april 2010.

Menadžeri

Milan Ćulibrk

Glavni urednik magazina Ekonom:east i Bankar Milan Ćulibrk dobio je nagradu Najevropljanin godine u oblasti ekonomije, koju dodeljuje nevladina organizacija Prva evropska kuća.

„Ekonom:east media group (EMG) će nastaviti da kritikuje Vladu sve dok pravila u srpskoj ekonomiji ne budu ista kao u Evropskoj uniji“, rekao je Ćulibrk primajući nagradu i dodao da, kada se to desi, neće ni biti važno da li je Srbija članica Unije ili nije.

*

Dejan Jovanović

Vlada Srbije imenovala je Dejana Jovanovića na funkciju direktora Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ). Jovanović na funkciju dolazi sa mesta državnog sekretara za regionalni razvoj u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja. Pre toga bio je direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje.

*

Neoklis Neokleus

Novi predsednik Izvršnog odbora Piraeus banke u Srbiji je Neoklis Neokleus, saopštila je ta banka. Neokleus će stupiti na dužnost odmah po dobijanju zvaničnog odobrenja od Narodne banke Srbije, a na mesto predsednika Izvršnog odbora ove banke dolazi sa mesta direktora sektora za poslove sa privredom Piraeus banke na Kipru.


Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unestite tekst komentara: