emg home
RSS
Preduzeće

Preduzeće, Broj 83, 15. april 2010.

Vesti

TQ City

U Inđiji je otvoren poslovno-stambeno-trgovinski kompleks TQ City u koji je kompanija Tradeunique uložila 35 miliona evra.

*

Bluehouse

Vrednost novoizgrađene poslovne zgrade Plavi centar, grčkog investicionog fonda Plava kuća (Bluehouse), koja se nalazi na Novom Beogradu, iznosi nešto više od 70 miliona evra.

*

Zastava elektro

Imovina preduzeća Zastava elektro iz Rače prodata je za 2,97 miliona evra korejskoj kompaniji Yura Corporation, saopštila je Agencija za privatizaciju.

*

Ikea

Švedska kompanija Ikea će u Srbiji uložiti milijardu evra u narednih sedam do 10 godina, najavio ambasador Švedske Krister Bringeus.

*

Delta holding

Kompanija Delta holding otvorila je najveći supermarket u Bugarskoj u koji je uloženo 3,5 miliona evra.

*

Aerodrom Nikola Tesla

Generalni direktor beogradskog aerodroma „Nikola Tesla” Velimir Radosavljević najavio je da će to javno preduzeće ove godine uložiti nešto više od milion evra za nabavku opreme za rad aerodroma u zimskim uslovima.

*

Farmina Pet Foods

Italijanska kompanija Farmina Pet Foods otvorila je u Inđiji fabriku za proizvodnju hrane za kućne ljubimce, u koju je investirano oko osam miliona evra.

*

Bambi Banat

U cilju obeležavanja meseca borbe protiv dijabetesa, ali i Svetskog dana zdravlja, Koncern Bambi-Banat i Dom zdravlja Požarevac potpisali su ugovor o donaciji vredan 300.000 dinara.

*

Igre na sreću

U prva tri meseca ove godine ostvareno je 1,51 milijardi dinara prihoda od naknada od igara na sreću, što je za oko 10 odsto više nego u istom periodu 2009, saopštila je Uprava za igre na sreću.


Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unestite tekst komentara: