emg home
RSS
Preduzeće

Preduzeće, Broj 85, 15. jun 2010.

Vesti

Metro

Trgovinska kompanija Metro Cash&Carry Srbija počela je izgradnju distributivnog centra koji će koštati 15 miliona evra.

Rubin

Kruševačka fabrika Rubin objavila je da je u nove linije za punjenje žestokih pića i hladno punjenje vina od početka ove godine uložila 1,7 miliona evra, a do kraja godine će u opremu i nove zasade investirati još oko 1,5 miliona evra.

Carnex

Kompanija Carnex iz Vrbasa saopštila je da u ovoj godini planira investicije u vrednosti od 10 miliona evra, najvećim delom u projekte iz oblasti zaštite životne sredine, kao i u unapređenje procesa proizvodnje.

Hotel Bahh

Hotel Bahh, u čiju je izgradnju uloženo 15 miliona evra, otvoren je u centru Beograda, u centralnoj gradskoj ulici Knez Mihailovoj.

Ikea i Simpo

Ikea očekuje da joj Simpo iz Vranja ove godine isporuči nameštaj vredan osam do 10 miliona evra, izjavio je direktor kompanije Ikea za jugoistočnu Evropu Dragan Skalušević.

Magneti Marelli

Italijanska kompanija Magneti Marelli potpisala je sporazum sa Vladom Srbije i gradom Kragujevcom o izgradnji fabrike autodelova, u koju će investirati 60 miliona evra i zaposliće 400 radnika.

Jugo-impex

Preduzeće Jugo-impex u Nišu otvorilo je livnicu za preradu otpadnog bakra, vrednu jedan milion evra.

Maline

Na valjevskoj zelenoj pijaci prodaju se prve maline ovogodišnjeg roda po ceni od 180 dinara kilogram.

Kronospan

U novoizgrađenu fabriku pločastih materijala od drveta Kronospan u Lapovu biće ukupno uloženo, kako je najavljeno, oko 300 miliona dolara. Ta austrijska kompanija će zaposliti 700 proizvodnih radnika.


Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unestite tekst komentara:

20. jul 2010. 13:56:19

| Ime

1

imali ste par odlicnih tekstova iz auto oblasti i odlicne autotekstove.zasto ste to ukinuli,kada je bilo zanimljivo i veoma kvalitetno