emg home
RSS
Preduzeće

Preduzeće, Broj 85, 15. jun 2010.

Menadžeri

Božidar Laganin

Vlada Srbije je za novog direktora Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) imenovala Božidara Laganina, dosadašnjeg državnog sekretara Ministarstva telekomunikacija i informacionog društva, koji je ranije bio i savetnik za strana ulaganja u toj instituciji i specijalni savetnik direktora. U saopštenju agencije SIEPA se navodi da je Vlada prihvatila ostavku dosadašnje direktorke Vesne Perić, koja se odlučila da napusti tu funkciju i kao razlog navela „zasićenje posle sedam godina provedenih u Agenciji, te želju da potraži nove profesionalne izazove, pre svega u privredi“.

Georg Grassl

Na čelu kompanije Henkel Srbija od početka juna je Georg Grassl koji je prethodno bio direktor snabdevanja za centralnu i istočnu Evropu sektora Deterdženti i kućna hemija. Novi predsednik Henkel Srbije u toj kompaniji radi već dvadeset godina. Dosadašnji predsednik Nenad Vuković karijeru nastavlja na mestu direktora prodaje Henkelovog sektora Deterdženti i kućna hemija u Rusiji.

Miodrag Kostić

Privredna komora Beograda izbrala je Miodraga Kostića, predsednika Holding kompanije MK Group za  poslovnog čoveka 2009. Kostiću je nagrada Beogradski pobednik, naime,  dodeljena za rezultate u privređivanju ostvarene u prethodnoj godini


Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unestite tekst komentara: