emg home
RSS

Montenegro Airlines ne namerava da ujedinjuje flotu sa Jatom (VIDEO)

14. septembar 2010. | 15:44

Izvor: Beta

Grad: Podgorica

Montenegro Airlines ne namerava da ujedinjuje flotu sa srpskim avio-prevoznikom Jat Airwaysom ili bilo kojom drugom kompanijom, saopštio je danas crnogorski avioprevoznik.Predsednik Odbora direktora Montenegro Airlinesa Zoran Đurišić je danas na konferenciji za novinare u Podgorici saopštio da su najave o zajedničkim letovima "preuranjene" i "neprihvatljive", te da crnogorski avio-prevoznik "nema nameru ni sa kim da se ujedinjuje".

     


Đurišić je saopštio da nije bilo razgovora sa drugim avio-prevoznicima o zajedničkim letovima i dodao da crnogorski prevoznik "ima svoj put i pravac razvoja".

On je kazao da Montenegro Airlines ima "dobru saradnju" sa svim kompanijama, ali da "u ovom trenutku ne vidi potrebu za čvršćim povezivanjima koja nisu u interesu putnika i koja neće doprineti poboljšanju kvaliteta usluge".

Jat i Montenegro Airlines su krajem avgusta dogovorile bližu saradnju uz snižavanje cena karata, zajedničke letove i uvođenje letova na nova odredišta.

Direktor Jata Srđan Radovanović je tada objasnio da dogovor podrazumeva da avioni dve kompanije ne poleću u razmaku od deset minuta ka istoj destinaciji, već da se za taj let koristi jedan veći avion, a drugi avion angažuje za neki drugi let. 

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

<<

25. oktobar - 31. oktobar 2010.

>>

Povezani naslovi