emg home
RSS

Forum menadžera sutra u Beogradu

29. septembar 2010. | 12:42

Izvor: Emg.rs

O mogućnostima oporavka kreditne aktivnosti banaka raspravljaće sutra forum menadžera, koji u Beogradu organizuje Srpska asocijacija menadžera, na kojem je kao specijalni gost najavljen stalni predstavnik Međunarodnom monetarnog fonda u Srbiji Bogdan Lisovolik.

Domaćini će biti predstavnici Hipo Alpe Adria banke, a biće reči i o aferi Hipo banke Klagenfurt u vezi optužbi za nezakonito poslovanje prethodnog rukovodstva u Austriji i regionu, saopštila je ta asocijacija.

Predsednik izvršnog odbora Hipo banke Vladimir Čupić, kao domaćin, između ostalog, predstaviće rad te banke u Srbiji uz osvrt na ekonomsku krizu i ulogu bankarskog sektora u izlasku iz krize.

Stalni predstavnik MMF-a u Srbiji Bogdan Lisovolik će odgovarati na pitanja članova asocijacije na temu inflacije i deviznog kursa, koliko je skupa država, o nelojalnoj konkurenciji državnih preduzeća u odnosu na privatni sektor, kao i o tome kako zemlje u okruženju uspevaju da održe vrednost svojih valuta prema evru, istaknuto je u saopštenju.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

<<

06. decembar - 12. decembar 2010.

>>

Povezani naslovi