emg home

RSS

Bajatović: Možemo u Vladu Srbije i sa LDP

30. januar 2012. | 10:04

Izvor: Beta

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Dušan Bajatović izjavio je da bi ta stranka mogla da pravi buduću Vladu Srbije sa Liberalno demokratskom partijom (LDP).

"Ukoliko bi došlo do formiranja vlade sa LDP-om, morao bi biti napravljen jedan dobar dogovor, jer nema mnogo dodirnih tačaka između onoga što je SPS i onoga što je LDP", kazao je Bajatović za današnji Press i dodao da bi možda baš "savez SPS i LDP moga da uravnoteži srpsku političku scenu".

Za Pres s u LDP, kako se navodi, nisu želeli da kažu da li bi pravili vladu sa SPS-om ali nisu ni odbacili tu mogućnost. "Za nas je ključno pitanje šta će se raditi nakon ovih izbora, a ne ko će raditi", kazao je za Pres s potpredsednik LDP-a Ivan Andrić.

Potpredsednik SPS-a Bajatović je o istoj temi govorio i za Blic. "Ukoliko bi dogovor bio pravljen u okviru širokog političkog saveza koji bi obuhvatao jasno nacionalne ciljeve, evropske integracije, socijalno odgovorno društvo i konsenzus oko Kosova, ne bi mi smetalo da u toj vladi učestvuje i LDP", rekao je Bajatović.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Izbori 2012

Ličnosti: Dušan Bajatović

Institucije: LDP, SPS


Unesite tekst komentara:

<<

30. april - 06. maj 2012.

>>
PON
30
UTO
01SRE
02ČET
03
PET
04SUB
05NED
06

Povezani naslovi