emg home
RSS

Milosavljević: Zahtevi za moju ostavku čista politizacija

07. jul 2010. | 11:01

Izvor: Emg.rs

Ministar zdravlja Tomica Milosavljević ocenio je danas da su zahtevi za njegovu ostavku čista politizacija i zamena teza i želja da se prebacivanjem teme na politički teren zamagli suština, a to je borba protiv kriminala.

U saopštenju Tomice Milosavljevića navedeno je da je ironično da neki smatraju da baš zato što se zalaže za borbu protiv korupcije i kriminala ministar treba da podnese ostavku.

"Srećan sam što mi ni kao čoveku, ni kao lekaru nikad i niko nije mogao da nađe nijednu mrlju. Ljude sklone korupciji i kriminalu u bilo kojoj oblasti prezirem i činim sve da takve ova država kazni. Zalažem se da to važi bukvalno za sve i zato podržavam i stav predsednika da u borbi protiv kriminala ne sme da bude zaštićenih", navodi ministar.

"Kao takav podržavam sve akcije policije i tužilaštva, a kao ministar zdravlja naročito one akcije koje se tiču raskrinkavanja kriminala u zdravstvu. Na sve načine i sam dajem doprinos toj borbi. Upravo zato na čistac smo izveli mnoge neprijatne situacije koje na žalost jesu deo ovog društva, pa i zdravstva ka jednog njegovog dela“, ocenio je Milosavljević.

On je istakao da nije odsustvo odgovornosti razlog zbog koga ne razmišlja o ostavci, već, kako je naveo, upravo suprotno, odgovornost i rešenost da se protiv kriminala, ali i nesavesnog rada i drugih anomalija neprekidno bori.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

<<

06. septembar - 12. septembar 2010.

>>
  • Milosavljević: Privatni doktori ce uskoro otvarati bolovanja

    9. sep 2010.

    Beta