emg home
RSS

Konkurs za podršku malim i srednjim preduzećima

23. jun 2010. | 11:18

Izvor: Emg.rs

Nacionalna agencija za regionalni razvoj Srbije raspisala je danas javni poziv za podršku udruženjima preduzetnika kroz odobravanje bespovratnih finansijskih sredstava za projekte unapređenja rada i jačanja kapaciteta udruženja.Pravo da konkurišu imaju udruženja preduzetnika koja su upisana u registar Agencije za privredne registre ili su počela proces preregistracije pre objavljivanja javnog poziva, navodi se u saopštenju.

Za podršku udruženjima preduzetnika određeno je 11 miliona dinara, a pojedinačno udruženju može biti odobreno od 100.000 do 500.000. Rok za podnošenje prijava je 16. jul.

Projekti za koje će se sredstva odobravati su projekti opšteg usavršavanja menadžmenta i zaposlenih u članicama udruženja, projekti poslovne saradnje sa naučno-istraživačkim i obrazovnim institucijama, velikim preduzećima i multinacionalnim kompanijama.

Sredstva su namenjena i izrada projekata za posticanje razvoja preduzetništva na lokalnom nivou i za posebne ciljne grupe (mladi, žene preduzetnici, izbegla i raseljena lica, invalidi), učešće na sajmovima i izložbama i administrativne troškove koji se odnose na promotivne aktivnosti.

Svi zainteresovani za dodatne informacije mogu se obratiti Nacionalnoj agenciji za regionalni razvoj, a potrebnu dokumentaciju i obrasce preuzeti sa internet strane www.narr.gov.rs. 

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

<<

13. septembar - 19. septembar 2010.

>>
  • Tigar tyers otvara 220 novih radnih mesta

    14. sep 2010.

    Pirot, Beta