emg home
RSS
Preduzeće

Preduzeće, Broj 88, 15. septembar 2010.

Menadžeri

Milan Beko

Domaći biznismen Milan Beko izabran je za člana Upravnog odbora (UO) konditora Bambi-Banat, izvestila je ova kompanija na sajtu Beogradske berze. Milan Beko i Milica Raković, drugi član UO, imenovani su na vanrednoj skupštini akcionara održanoj 21. jula. Većinski vlasnik Bambija je Danube Foods Group kojim upravlja menadžment fonda Salford. Ovaj fond je 2004. dokapitalizovao Bambi čime su i otvorena vrata za sticanje većinskog paketa akcija u ovoj kompaniji.

Mihailo Stanišić

Kompanija Strauss Adriatik saopštila je da ima novog generalnog direktora - Mihaila Stanišića, doskorašnjeg direktora prodaje u kompaniji Wrigley u Srbiji. Novopostavljeni generalni direktor Strausa adriatika, proizvođača Doncafe, koji je na tu funkciju postavljen u julu, poslednjih 15 godina je obavljao menadžerske funkcije na teritoriji Srbije i bivše Jugoslavije, navodi se u saopštenju.

Aleksandar Radosavljević

Dosadašnji generalni direktor kompanije Carlsberg Srbija Aleksandar Radosavljević imenovan je za novog potpredsednika za globalni razvoj prodaje Carlsberg grupacije, sa sedištem u Danskoj, saopštila je ta kompanija. Radosavljević će novu funkciju početi da obavlja 1. oktobra, a rukovodiće sektorom globalnog razvoja prodaje, koji će od sada objediniti sve prodajne kanale. Funkciju generalnog direktora Carlsberg Srbija vršiće Gabor Bekefi, generalni direktor za Carlsberg Jugoistočna Evropa, do imenovanja novog generalnog direktora Carlsberg Srbije.


Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unestite tekst komentara: