Interfiš, Niš
Morska riba sa Nišave
Autor: Zoran Kosanović
Na osnovu analize tržišta i procene da bi u Srbiji potrošnja ribe mogla znatno da poraste, Nišlija Nenad Pavlović odlučio je da krene u posao s preradom morske ribe daleko od mora, u selu Belotinac pored Niša
Od pre četiri godine, kad je osnovana, fabrika Interfiš postala je najbolja robna marka Srbije u kategoriji malih i srednjih preduzeća i sa skoro 20 odsto pokriva tržište Srbije ribljim konzervama.
Sve to nije bilo lako u Srbiji, u kojoj se tradicionalni jelovnik sastoji od „konkretnog“, odnosno od svinjskog mesa.
Da biste pročitali besplatan članak, dovoljno je da imate otvoren osnovni nalog na EMG
Prijavite se svojim korisničkim imenom i šifrom da biste pristupili ovom tekstu.Objavi:
Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine
Komentari (2)
Unestite tekst komentara:
30. mart 2008. 11:00:15
| buduci preduzetnik
0
Svaka cast!
22. maj 2009. 09:49:10
| sladja
0
Ziva katastofa, ko nije probao nek proba, uzas!